Δημιουργία λογαριασμού

Καλάθι αγορών

Close

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3.ΟΟ€, ενώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 60.00€. Η εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε για αποστολές εντός Ελλάδος είναι η ACS COURIER. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται με επιπλέον χρέωση 2.00€.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 25,00€ ανά παραγγελία. Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε για αποστολές στην Κύπρο είναι η ACS COURIER. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται με επιπλέον χρέωση 2.00€.

Παραλαβή από το κατάστημα: Γεροκωστοπούλου 28, Πάτρα (Ωράριο καταστημάτων)
*Οι παραγγελίες θα παραμένουν διαθέσιμες στο κατάστημα μας για 7 ημέρες.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς, την ίδια (εφόσον η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί πριν της 7:00 μ.μ) ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την ACS Courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Μετά την προετοιμασία της παραγγελίας θα σας αποστέλνεται e-mail με τον αριθμό αποστολής, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελία σας.

Back to Top